Read Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag by Martin Lindstrom Free Online


Ebook Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag by Martin Lindstrom read! Book Title: Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag
The author of the book: Martin Lindstrom
Edition: A.W. Bruna
Date of issue: November 13th 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data
Loaded: 2238 times
Reader ratings: 4.7
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 724 KB

Read full description of the books:Anti-rookcampagnes zetten juist aan tot roken. Sex doesn't sells. Politici winnen stemmen met negatieve boodschappen. Product placement in films werkt zelden. Miljoenen euro's worden verspild aan reclamecampagnes die niet werken. Dit zijn slechts enkele van de opzienbarende resultaten uit het onderzoek van Martin Lindstrom naar hoe wij ons als consument gedragen.

Lindstrom is er van overtuigd dat er een groot verschil bestaat tussen wat wij denken dat ons beïnvloedt en dat wat werkelijk onze beslissingen stuurt. Om dit aan te tonen zette hij een zeer ambitieus onderzoeksproject op waarin de meest geavanceerde hersenscanmethoden werden gebruikt en waaraan meer dan 2.000 vrijwilligers uit 6 landen deelnamen. Voor het eerst kunnen we zien wat er werkelijk in ons hoofd gebeurt als we een advertentie zien, een reclameslogan horen, twee concurrerende drankjes proeven of een gesponsord programma bekijken. Factoren zo divers als jeugdherinneringen, religieuze overtuigingen en reukvermogen sturen onze beslissingen en vormen onze voorkeuren. De verrassende en grensverleggende conclusies tonen aan dat we onszelf regelmatig voor de gek houden als we een bewuste beslissing denken te nemen.

Deze boeiende reis door het hoofd van de hedendaagse consument is fascinerend en herkenbaar voor iedereen die ooit is verleid door – of is afgeknapt op – de pogingen van marketeers om onze loyaliteit, ons geld en ons hoofd te winnen.

Op zijn twaalfde richtte Martin Lindstrom (1970) zijn eigen reclamebureau op. Dat was het begin van een razendsnelle carrière. Nu is hij een van de meest gerespecteerde merkengoeroes ter wereld. Hij was de internationale COO van British Telecom/LookSmart, manager bij BBDO, oprichter en CEO van BBDO Interactive Asia en mede-oprichter van BBDO Interactive Europe. De laatste twee groeide uit tot de grootste internetbedrijven van hun regio. Nu is hij CEO van de Lindstrom Company en werkt hij onder andere voor American Express, Disney, Heineken, Mars, Microsoft, McDonalds en Unilever.

In zijn meer dan twintigjarige carrière heeft een unieke set principes ontwikkeld waarmee een marketingstrategie kan worden omgevormd tot positief businessresultaat. Hij verwerpt de oude regels waarin merkenbeleid als een kunstvorm wordt gezien. Zijn unieke visie is wetenschappelijk en praktisch. Het merkenbeleid is de drijvende kracht achter verkoop en winst en daarmee het middelpunt van een organisatie.


Download Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag PDF Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag PDF
Download Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag ERUB Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag PDF
Download Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag DOC Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag PDF
Download Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag TXT Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag PDFRead information about the author

Ebook Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag read Online! Martin Lindstrom (born 1970) is the author of the bestseller Buyology - Truth and Lies About Why We Buy (Doubleday Business, division of Random House). Lindstrom is also a public speaker and the founder of a number of organizations including Buyology Inc. Prior to founding his consultancy, Lindstrom was working as an advertising agency executive at BBDO. TIME magazine named Lindstrom as one of the world's 100 most influential due to his work on science and marketing.


Reviews of the Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag


MASON

Despite the criticism, I liked the book!

SAMUEL

Fantastic book!

LOLA

From disgust to delight!

ZACHARY

Books are incredible magic that you can carry with you.

SOFIA

The book that found the answer to my question
Add a comment
Download EBOOK Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag by Martin Lindstrom Online free

PDF: koop-mij-waarheid-en-leugens-over-ons-koopgedrag.pdf Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag PDF
ERUB: koop-mij-waarheid-en-leugens-over-ons-koopgedrag.epub Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag ERUB
DOC: koop-mij-waarheid-en-leugens-over-ons-koopgedrag.doc Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag DOC
TXT: koop-mij-waarheid-en-leugens-over-ons-koopgedrag.txt Koop mij: waarheid en leugens over ons koopgedrag TXT